נבחרת הסייבר של הרב תחומי הולץ חיל האוויר

נבחרת הסייבר שלנו השתתפה התחרות הסייבר יחד עם עשרות קבוצות מבתי ספר שונים.

וכך כתבו לנו התלמידים:
"כמה מילים לצוות המנצח על החוויה שעברנו היום. אפשר לומר, בהתחשב בעובדה שהזמן לא היה לטובתינו, הצלחנו … דברים שהעתיד מדבר עליהם, חשיבה בתנאי לחץ, יציאה ממצבים וניסיון עמידה בזמנים.
קבוצות אחרות התחילו את הקורס 8 ועד 9 חודשים קודם לכן, מה שהקשה עלינו לצמצם את הפער.
עם כל המאמצים לצימצום הפער בין ביחיד ובין ברבים, הודות למורה שמעון זה לא היה קורה,
אשמח להודות בשמי ובשם צוות התחרות למנהלת שרית מלמד שנתנה לנו אופציה לטעום את דרך העתיד,
וכמו כן לאחראי עלינו שמעון מלול.
עם חישוב זמנים נכון אנחנו רק מקום ראשון."
"התחרות הייתה מאוד מעשירת ידע, מדהימה והדבר שהדהים את כולנו: חדשנית.
היה ניתן לראות את מידת ההשקעה והמאמצים ששמו על האירוע הזה.
תודה מיוחדת למורה שמעון מלול🥇 שעודד, קידם אותנו, דאג שיהיה לנו את כל הרכיבים, ארגן אותנו והוביל אותנו לקראת וגם במהלך התחרות.
רצינו להודות להנהלת הבית ספר על המאמצים שנעשו על מנת להוציא אותנו לתחרות כה חדשנית, חשובה ומאתגרת.
תודה רבה למנהלת בית הספר שעודדה, תמכה ודאגה לכך שנגיע לתחרות ונייצג את בית הספר בצורה הטובה ביותר.🏆
התחרות הייתה מאוד מעשירת ידע, מדהימה והדבר שהדהים את כולנו: חדשנית.
היה ניתן לראות את מידת ההשקעה והמאמצים ששמו על האירוע הזה.
התוכנית עוררה בנו התלמידים מוטיבציה גדולה לעתיד , ללמוד , להתעניין , לפתח את המחשבה ולצאת מחוץ לקופסא ותמיד לשאוף קדימה .
אנו יכולים לעשות הכל עם רצון ומוטיבציה ואסור לנו לוותר גם אם יש כמה נפילות בדרך .
התחרות לימדה וקידמה אותי בהיבטים רבים, החוויה עצמה של עבודת הצוות ביחד עם אנשים שאני לא מכיר/ה והתנסות בחומר לימודי מתקדם בהרבה מזה שאני לומד בשיעורים בבית ספר היו מאתגרים ומהנים.🙏"