מסדר סיום י"ב של הרב תחומי עמל הולץ חיל האוויר

טקס ומסדר הסיום של בית הספר הייחודי הרב תחומי עמל הולץ חיל האוויר

במסדר מרגש ומיוחד, ציינו הבוגרים את סיום לימודיהם בבית הספר.
התלמידים ערכו מסדר מדוגם ומופתי בשיתוף שדרת מפקדים בכירים בחיל האוויר ובהתשתתפות חברת הכנסת סתיו שפיר אשר כיבדה אותנו בנוכחותה.
ח”כ שפיר, שיתפה אותנו בהערכה הרבה לרשת עמל והרעיפה שבחים רבים לכל העוסקים במלאכה. ״שתמיד תדעו שאפשר, שתמיד תאמינו. שלעולם לא תתנו למישהו להזיז אתכם מהדרך ושאיפתה, תמריאי בהצלחה לכל יעד שתחלצו עליו. ורק שמרו על עצמכם וחזרו הביתה בשלום. גאה בכם״
מנהלת בית הספר שרית מלמד בירכה את הבוגרים: "בימים אלו אתם מצטרפים לשושלת הבוגרים של "משפחת הולץ" הענפה והמכובדת. אתם מצטרפים אל אלפי בוגרים המהווים את התשתית האנושית של חיל-האוויר והתעשייה הטכנולוגית בישראל, הנמצאים בעמדות מפתח בצבא ובתעשייה. בטוחני כי תדעו גם אתם לייצג את ביה"ס שלנו בכבוד ובהערכה, ותוכיחו כי בוגרי "הולץ" הם טובי הטכנאים וההנדסאים של המערך הטכני של חיל-האוויר."
הורי התלמידים הנרגשים הריעו והתרגשו מהמסדר המדוגם.
ארבעה תלמידים נרגשים קיבלו סיכת חניך מצטיין כיתתי וחניכה אחת קיבלה סיכת חניכה מצטיינת שכבתית.

כמו ההורים הנפעמים, גם אנחנו מוחאים  כפיים סוערות לבוגרים על סיום לימודיהם ובטוחים שתמשיכו לעמוד באתגרים הרבים שלפניכם, מי בצבא, ומי שממשיך איתנו למסלול הנדסאים.

לצפיה בתמונות המסדר לחצו כאן